Le Monde Diplomatique – Македонско издание

5G

5Г, трка за што?

Editor MONDE
„За да продолжи водството на Европска унија, веднаш покренав иницијатива со цел да ги поддржиме и забрзаме нашите истражувачки напори во Европа за 6Г“. Кој е приоритетот на г. Тери Бретон, поранешен шеф на France...

Кошничка

Cart is empty

Вкупно
ден0.00
0
LeMonde Diplomatique - македон

FREE
VIEW