понеделник, 4 Дек 2023 / 23:38:09
Le Monde Diplomatique – Македонско издание

Uncategorized

Социјалниот лифт отсекогаш бил расипан

Editor MONDE
Само неколку формули го издржуваат тестот на времето. Формулата измислена за време на претседателската кампања во 1995 година од страна на либералниот политичар Ален Маделин, „расипаниот социјален лифт“ помина низ децениите без проблем. „Социјалниот лифт...

Кошничка

Cart is empty

Вкупно
ден0.00
0
LeMonde Diplomatique - македон

FREE
VIEW