Le Monde Diplomatique – Македонско издание

Декември 2022

Има ли раскол во власта на Иран?

Editor MONDE
Во својот есеј за „Тиранија“,[1] поетот и есеист Јосиф Бродски препорачува, за избор на тиранин, да се земе некој постар. Мајсторот од Петерсбург, меѓу другото, постулираше дека поради времето што го поминува грижејќи се за...

Кошничка

Cart is empty

Вкупно
ден0.00
0
LeMonde Diplomatique - македон

FREE
VIEW