Le Monde Diplomatique – Македонско издание

Јули 2022

Добри зделки за Франција во Србија

Editor MONDE
Во јули 2019 година, Емануел Макрон отпатува во Белград на прва официјална посета на еден француски претседател, по цели осумнаесет години. Франција има намера да ја покаже својата подготвеност да реинвестира во Западен Балкан –...

Кошничка

Cart is empty

Вкупно
ден0.00
0
LeMonde Diplomatique - македон

FREE
VIEW