Le Monde Diplomatique – Македонско издание

Јуни 2022

Руската “левица” растргната од војната

Editor MONDE
Во говорот одржан на 22 февруари о.г., во пресрет на инвазијата на Украина, рускиот претседател Владимир Путин ги изложи идеолошките мотиви кои го оправдуваат започнувањето на војната против Украина. За него, оваа земја, во нејзините...

Кошничка

Cart is empty

Вкупно
ден0.00
0
LeMonde Diplomatique - македон

FREE
VIEW